Lid worden van Elan

Iedereen die zin heeft om recreatief of in competitieverband tafeltennis te spelen, kan lid worden van Elan.

Heb je zin om het eens te proberen kom dan eens langs op één van de speeldagen. De club beschikt over een aantal batjes zodat je gelijk mee kunt spelen. Je kunt eerst een paar keer zonder verdere verplichting meespelen.

Jeugd

Voor de jeugd is er training op de maandagavond en competitie op zaterdag.

Senioren

Senioren kunnen op maandagavond en woensdagavond terecht. Op maandag spelen voornamelijk competitiespelers terwijl de woensdagavond een bonte mix van competitiespelers en recreanten kent. Op de donderdagavond en vrijdagavond worden de thuiswedstrijden in de competitie gespeeld.

Middagrecreanten

Middagrecreanten spelen op maandag- en donderdagmiddag. Tafeltennis kan zonder bezwaar tot op hoge leeftijd gespeeld worden. Een deel van de aanwezigen is pas na hun 65ste gaan spelen. Een aantal van de middagrecreanten is nog steeds actief in de competitie.

Behalve over de speelruimte met zes permanent opgestelde tafels beschikt Elan over een gezellige kantine waar gezellig napraten heel goed mogelijk is.

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cookies

Deze website gebruikt alleen functionele cookies en slaat geen gegevens van bezoekers op. Bekijk hier onze privacy verklaring.