Inschrijven 50 jarig jubileum BTTV Elan

Aan al onze leden, oud-leden en sponsoren,

We nodigen je graag uit om samen met BTTV Elan haar 50 jarig bestaan te vieren op zaterdag 10 juni a.s. vanaf 14.00 uur. We gaan er met z’n allen een gezellige middag en feestavond van maken!

De jubileum commissie is trots dat het gelukt is om een mooi, afwisselend en spectaculair programma samen te stellen. We starten in de middag met een leuk programma verzorgt door MJ tafeltennis. In aanwezigheid van onze burgemeester Mark Roëll zal onze voorzitter René Westerdijk de jubileumdag officieel openen. MJ Tafeltennis zal daarna een spectaculaire tafeltennis demonstratie verzorgen. Een ieder is van harte uitgenodigd om aan dit middagprogramma deel te nemen.

De feestavond start met een ‘walking diner’ en aansluitend volgt er een spetterende feestavond met de band Popehead en dj Rik.

Voor het diner en de feestavond vragen we een bijdrage van € 7,50 en om jezelf (en eventueel 1 introducée) in te schrijven. Opgeven kan door middel van het invullen van dit formulier.

Programma jubileum 50 jaar BTTV Elan:

14.00 uur           Start programma, historie 50 jaar Elan en MJ tafeltennisspeeltuin
15.15 uur            Officiële opening voorzitter Rene Westerdijk en Burgemeester Mark Roëll
15.30 uur           Spectaculaire Tafeltennis demonstratie MJ Tafeltennis
16.15 uur           Vervolg MJ Tafeltennisspeeltuin
17.00 uur           Eind middagprogramma
18.30 uur           Walking diner
20.00 uur          Feestavond met Popehead en DJ Rik
00.00 uur          Einde

Heel graag tot de 10e juni!

Jubileumcommissie BTTV Elan

Deel deze pagina

Cookies

Deze website gebruikt alleen functionele cookies en slaat geen gegevens van bezoekers op. Bekijk hier onze privacy verklaring.