Elan eert en waardeert aftredend voorzitter en trouwe leden

Op 25 maart jl. vond de Algemene Ledenvergadering van onze vereniging plaats. Een bijzondere vergadering daar er verschillende leden hun jubileum vierden. Voor een vereniging die 50 jaar bestaat, is het zeer bijzonder dat er 3 leden ook al 50 jaar lid zijn. Ger Vermeulen, Jan Smit en Jan van der Laan ontvingen daarvoor een mooi jubileum schild. Peter van Dijk (40 jaar lid) en Jan Huijgen (25 jaar lid) ontvingen een mooie glazen award voor hun jarenlange lidmaatschap.

Michel Brinkman en René Westerdijk werden benoemd tot Lid van Verdienste voor het werk wat ze al die jaren voor Elan doen en hebben gedaan. Dit was tevens de laatste vergadering van voorzitter René Westerdijk, hij heeft aangegeven zijn werkzaamheden tot het einde van dit seizoen te willen vervullen, daarna is het voorlopig de secretaris die de voorzitterstaken op zich neemt. René zal gemist worden, daar hij ook veel werk verzet heeft in verschillende commissies.

Het laatste wapenfeit van de aftredend voorzitter was het benoemen van Eddie Uittenbogaard tot Erelid van BTTV Elan. Eddie is al sinds 1997 secretaris en onmisbaar voor de vereniging.

De vergadering eindigde met een proost op de jubilarissen, erelid en leden van verdienste en kon René de vergadering voor de laatste keer afsluiten.

 

 

 

Deel deze pagina

Cookies

Deze website gebruikt alleen functionele cookies en slaat geen gegevens van bezoekers op. Bekijk hier onze privacy verklaring.