BTTV Elan viert 50-jarig jubileum

Afgelopen zaterdag was het dan zover het 50-jarig jubileumfeest van BTTV Elan. De jubileum-commissie had een mooi programma samengesteld.

In de middag was het een gezellig weerzien van leden en oud leden. MJ Tafeltennis had een leuk parcours uitgezet van allerlei tafeltennis behendigheid spelletjes. Jong en oud maakten daar, ondanks de hitte, gretig gebruik van. Jenny van Dijk heette iedereen namens de jubileumcommissie van harte welkom. Voorzitter René Westerdijk nam het stokje over en sprak mooie woorden over 50 jaar BTTV Elan. Burgemeester Mark Roël nam alle tijd om de jubilaris te feliciteren en om oud voorzitter André Snijders zijn 25-jarig lidmaatschap trofee uit te reiken, daarnaast werden alle kampioenen door de burgemeester in het zonnetje gezet. Bloemen waren er voor Els Scholten, samen met de helaas overleden Ans Brinkman is zij de naamgeefster van Elan. Een mooie kers op de kaart dat Els aanwezig was en zelf een dag eerder 75 kaarsjes uit mocht blazen.

De burgemeester en wethouder Hugo Prakke werden ook nog aan een tafeltennis oefening onderworpen, die ze met verve ondergingen. Ereleden Henk Vonk, Bandi Sebök en Jan Smit reikten aan secretaris Eddie Uittenbogaard een nieuwe grotere ereleden spiegel uit, om zo voor de komende jaren alle toekomstige ereleden en leden van verdienste een plekje te geven.

‘s Avonds werd door de sfeervolle foodtruck Jongens van Bodem heerlijke gerechten geserveerd. Veel aanwezigen namen de tijd om de tentoonstelling over de historie van Elan door te lopen. Er werd veel gelachen, herinneringen opgehaald en gedanst. Band Popehead en DJ Rik speelden het dak eraf, de tijd vloog voorbij totdat het moment alweer daar was dat Eric Mathura namens de jubileumcommissie een ieder bedankte voor zijn aanwezigheid en een veilig thuis wenste.
BTTV Elan bedankt al de aanwezigen en haar sponsoren, Bart Schaap, Travelspirit, Jumbo Baarn, Projecticum, One Expertise en juwelier van Doorm die dit mooie feest mogelijk hebben gemaakt.

Deel deze pagina

Cookies

Deze website gebruikt alleen functionele cookies en slaat geen gegevens van bezoekers op. Bekijk hier onze privacy verklaring.